Saygılı'dan polise karanfil

Saygılı

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Türk Polis Teşkilatı`nın kuruluşunun 169. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında emniyet müdürlüğünü ziyaret etti. Polislere karanfil dağıttı.

EMNİYETİ ZİYARET ETTİ
Saygılı, Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğüne gelerek burada polisleri kutladı, karanfil dağıttı. Saygılı ve Emniyet Müdürü Hasan Onar, daha sonra Emniyet Müdürlüğü girişinde polis ekipmanlarının yer aldığı sergiyi gezdi. Öte yandan, etkinlikler kapsamında, Kırıkkale Belediyesi ve Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü futbol takımları halı saha maçı yaptı. Emniyet Müdürlüğünün sahasında düzenlenen maçı Emniyet Müdürlüğü 6-4 kazandı.


POLİSLERİ KUTLADI
Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutlayan Başkan Saygılı, "Kuruluşundan bugüne kadar, ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamayı, vatandaşın can ve mal güvenliği ile namusunu korumayı, aciz ve yardıma muhtaç insanlara yardımı, devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine görev edinen Türk Polis Teşkilatının 169. yıldönümünü kutluyorum." dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ